Alin Mihaila

Rulota Hobby DeLuxe Excellent Easy 440

4 postări în acest subiect de discuţie despre Rulota Hobby DeLuxe Excellent Easy 440

Rulota Hobby DeLuxe Excellent Easy 440

Alin Mihaila

Asa cum am mentionat si in topicul de vanzari auto, incerc sa fac un upgrade asa ca vind atat masina cat si rulota.

Rulota Hobby DeLuxe Excellent Easy 440. A fost folosita pentru vacantele anuale in familie.
Rulota este ingrijita, tinuta in garaj si service-ata (la Corda Campers, Rulote Romania si Knott) de fiecare data cand a aparut o mica problema.
Astfel, au fost inlocuite ambele trape cu trape Heki, a fost inlocuit garnisajul pe profilul de aluminiu, tratament antiumezeala sub rulota, refixare elemente mobilier interior, reglare sisteme de inchidere ferestre, curatare soba, inlocuire anvelope (Viking C-uri pentru greutate), inlocuire carenaj ambele roti, inlocuire amortizor frana inertiala, reglare sistem de franare si echilibrare mover etc.

Rulota este dotata cu:
- cupla antibalans Winterhoff
- mover PowerTouch
- baterie tractiune Rombat Tempest 100 Ah
- marchiza Fiamma (2 ani)
- covor terasa
- cort inchis complet
- suport 2 biciclete Thule
- boiler electric
- 4 scaune pliabile
- masa pliabila
- plita electrica exterior
- mobilier terasa Quechua
- oglinzi auto Milenco
- uscator rufe Berger
- filtru cafea
- fierbator apa Tefal
- gratar nefolosit
- soba Trumatic
- frigider Electrolux (gaz, 12V, 220 V)
- diverse produse de intretinere
- ITP facut in august 2023

An fabricatie 2002
Masa maxima autorizata 1250 kg

IMG_20210702_175259.jpg

20231014_101613.jpg

20231014_102441.jpg

20231014_095624.jpg

20231014_095810.jpg

20231014_100713.jpg

20231014_101003.jpg

20231014_095000.jpg

20231014_102115.jpg

20231014_103724.jpg

20231014_101814.jpg

20231014_101449.jpg

20231014_095506.jpg

20231014_100140.jpg

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ovidiu-Betty

Bună Alin... și baftă la vânzare, dar ai uitat ce e mai important❗️😉

Prețul căsuței❗️🤝🏼

• Like 1

Link către postare
Alin Mihaila
în urmă cu 2 ore, Ovidiu-Betty a scris:

Bună Alin... și baftă la vânzare, dar ai uitat ce e mai important❗️😉

Prețul căsuței❗️🤝🏼

Multumesc frumos! Asa e... imi fac mea culpa.

Pretul este 7700 EURO

Link către postare
Fejer Antal

Baftă la vânzare! 

• Like 1

Link către postare

• Conţinut similar

• Radu Mihail Georgescu
      de Radu Mihail Georgescu
      Stare buna. Foarte curate. Pretul este pentru amandoua. Cumpărătorul plateste transportul.

• Rares Avram
      de Rares Avram

Buna ziua, sunt incepator in ale rulotismului si poasesor al unei rulote Adria din 1985 la care mai am destul de lucru pana va fia asa cum doresc. Va doresc vacante frumoase si drumuri bune!

• Florin Smolnicki
      de Florin Smolnicki
      Salutare!
      Stimați colegi, aș avea nevoie de câteva idei și lămuriri din partea voastră. Gândiți-vă la viitor și la noile generații de rulotiști. Voi cum ați proceda, dacă ați fi invitați într-o școală generală?
      Ar trebui să prezentați copiilor următoarele:
      -       un echipament complet de camping cu cort obișnuit, nu de rulotă;
      -       o rulotă, în special instalația fotovoltaică a rulotei și fenomenul rulotismului la noi în țară, în Europa sau în întreaga lume.
      Sper să primesc din partea voastră idei cât mai bune și mai diversificate. Totul este legat de rulote, SĂPTĂMÂNA VERDE, ecologie, o viață cât mai sănătoasă și mai prietenoasă cu mediul. O atenție deosebită mi se cere să acord echipamentului fotovoltaic, cel care asigură fără poluare necesarul de energie electrică pentru rulotă.
      Sunt solicitat să arăt elevilor unei școli din Suceava, în SĂPTĂMÂNA VERDE, cum funcționează la rulotă, în special, producerea de energie electrică. Rulota mea va fi dusă în curtea școlii.
      M-ar interesa, de asemenea, cum aș putea proteja rulota de eventualele neplăceri ale unor copii prea curioși…
      Voi, personal, cum ați gândi o astfel de prezentare? Puneți-vă în locul meu.
      Vă mulțumesc anticipat pentru fiecare răspuns sau idee.

• Cristian Bednar
      de Cristian Bednar
      Buna ziua,
      Daca este un coleg care are sursa pt rulota Miko MK375 si are probleme cu ea, sau se pricepe sa scimbe sursa lui diferita cu probleme cu alta de tipul Miko MK375, o ofer cu draga inima. Mergea perfect in momentul demontarii, are multe circuite, poate incarca si bateria rulotei cu 2A parca. A fost data jos in urma unui upgrade. Tinand cont ca e grea, constructie old school, rodicare personala din Otopeni.
      Primul venit, primul servit.
      Seara buna dragi colegi rulotisti,
      Cristian Bednar

• Cristian Ionita
      de Cristian Ionita
      Bun gasit dragilor!
      Mi-am schimbat masina si am plecat sa vad cum se comporta tractand rulota. Ce sa spun, cam uitam ca am rulota dupa mine! Am petrecut cateva zile de vis in Cheile Rasnoavei... Abia astept sa ne reintalnim cu totii la o mare adunare de rulotisti.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.