Andrei Dragos

Sfat achizitie autorulota

4 postări în acest subiect de discuţie despre Sfat achizitie autorulota

Sfat achizitie autorulota

Andrei Dragos

Salutare! 

Ma tot bate gandul sa schimb rulota pe autorulota. Inainte de a face pasul, poate sunt dintre voi care imi pot da niste sfaturi.

Vreau o autorulota (doar semiintegrata sau integrata) care:

1. sa aiba pat suspendat (am 2 copii de 8 ani) peste locul de luat masa. Nu cred ca sunt potrivite modelele fara pat suspendat pentru ca mereu trebuie sa stangi masa si sa intinzi saltelele pentru a form patul din banchete. Cred ca patul suspendat este o solutie optima pentru copiii de 8 ani pentru vreo inca 6-7 ani de acum incolo (daca vor mai merge cu noi...). Alcov nu vreau deoarece cred ca iti ia si din viteza de deplasare, iti scade echilibrul si iti creste consumul.

2. sa aiba paturi longitudinale pe spate care se unesc pentru a forma un pat de 2m pe 2m. Un pat tip queen de 1, 40 nu mi-ar fi suficient. La rulota am acum unul de 1, 35 si mi se pare cam ingust.

3. sa aiba frigider mare;

4. sa aiba garaj mare cu usa mare. Vreau sa transport 4 biciclete, din care 2 electrice, de vreo 25 kg (in momentul de fata); peste cativa ani, probabil inca 2 electrice. asadar, macar 1 sau 2 din 4 trebuie sa le pun in garaj.

5. sa fie Fiat. Am inteles ca sunt mult mai fiabile decat Ford.

 

Asadar, astept sfaturi mai ales de la cei care au autorulote sau experienta cu autorulote. Va rog sa ma contrazicedti si sa argumentati daca optiunile mele de mai sus nu mi-ar fi chiar de folos.

Multumesc!

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Marius Viorel

La ce ai cerut tu bate mai mult pe Integrate. Iar o astfel de autorulota din 2002 abea, incepe de la 15.000 euro. 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal

Salut @Andrei Dragos:salutare!: Nu demult am trecut si eu la autorulota. Am cautat zi si nopti  autorulota prefecta pentru bugetul nostru. Initial am vrut si noi sa cumparam integrata sau semi integrata, insa ce am gasit ori depasea foarte mult bugetul ori era intro stare foarte proasta. Pana la urma am cumparat un Fiat Adriatic din 2002 cu motor 2.3Jtd cu alcov. Pe mine ma surprin la primul drum (din Iasi pana acasa) cat de usor merge. Mergeam cu 110 km/h linistit. Ajuns acasa am constatat prima problema, ca nu incapa la inaltime in garaj, asta ulterior sa rezolvat relativ usor. La prima iesire nu am folosit alcovul, iar dupa prima numai in alcov dormim cu sotia, copii in paturi supra etajate asa locul din mijloc ramane pentru servit masa ect. Succes la gasirea si achizitionarea casutei dorite. Sub 17000 euro nu ai sanse sa gasesti ceva bun.

  • Like 1
  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Andrei Dragos

Mulțumesc! 

 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.