• Conţinut similar

    • Ovidiu-Betty
      de Ovidiu-Betty
      Este tot o ofertă a familiei Varga (tel. 0744757720 Johann), care din câte observați,   are produse noi la prețuri de jumatate sau mai puțin decât jumătate, fața de cele din magazine sau de pe net. 
      Din câte am înțeles, este vorba de un redresor inteligent (rog pe cei care se pricep sau cunosc mai bine să completeze și să comenteze pentru a ajuta colegii) marca Büttner. 
      Voi posta, la fel, ca și la movere, pozele primite pe Whapp. 
      Prețul de vânzare este de 350 €. 

       

       

       
      Explicațiile sunt traduse cu Google Translate de pe un site nemțesc. 
       
      BÜTTNER BATERIE DE CONTROL AL BATERIEI MT BCB-40/40 IU0U
      BCB 30/30  și  BCB 40/40  sunt de asemenea soluții optime 3-în-1. Datorită puterii mari de ieșire, acestea nu sunt potrivite doar pentru încărcarea paralelă pe dispozitivele de încărcare existente, ci pot fi, de asemenea, utilizate ca centru principal de încărcare. Pentru auto-asamblare sau montări la bord, BCB în versiunea de 30 A sau 40 A poate fi integrată direct între bateria de pornire și cea de la bord. Așezați cablul de încărcare de la bateria de pornire la BCB și continuați cu bateria de la bord, releul obișnuit de izolare este eliminat. Încărcarea optimă IUoU la 230 V și în timp ce conducerea este garantată. Reglabil la umed; gel; AGM și sistemele comune LiFePO4 pentru baterii. 

      1. În rețeaua de 230 V: BCB furnizează 30 A și, respectiv, 40 A.Puterea poate fi redusă cu 10 A pe dispozitiv. 

      2. Conducerea:  Din nou, încărcarea IUoU este activă și cu 30 A sau 40 A în funcție de starea de încărcare, funcția de rapel este activată, garantând astfel încărcarea completă. 

      3. Funcția Pulser:  BCB au un program de încărcare pe termen lung. Aceasta permite conectarea permanentă la rețeaua de 230 V. În plus, este integrat un "pulsator", care împiedică precipitarea precoce a bateriei de la bord prin precipitare. 

      Date tehnice:  Tensiunea sistemului: 12 V; Curent de încărcare la 230 V: 30/20 A, 40/30 A; Curent de încărcare Mod de conducere: 30/40 A; Dimensiuni (L x Î xl): 300 x 70 x 270 mm; 
      Livrat cu senzor de temperatură și extensie de cablu (5 m) pentru unitatea de comandă.

      Instalare:  Dacă BCB este utilizat ca stație de încărcare unică, nu este necesar un releu de înaltă tensiune. La vehiculele cu un bloc electronic deja integrat (EBL) și la autovehiculele cu electronică de bază deja instalată, este necesar kitul de instalare cu releu de înaltă tensiune.
       
      masă
      300 x 270 x 70 mm
      greutate
      3, 8 kg
      greutate:3, 8 kg
      înălţime:7 cm
      lăţime:30 cm
      Lungime cablu:5 m
      adâncime:27 cm
      tip:MT BCB 40/40 și / și # x2080; IUoU
      Producător: Büttner Elektronik
    • Emil Vinteler
      de Emil Vinteler
      @Cristian Nitu, daca mai pomenesti mult de Vama o sa provoci un conflict major in familia mea., Nevasta-mea deja se uita la calendar si face AMR pana in iulie.Sa ne vedem cu bine!. 
    • Cristian Nitu
      de Cristian Nitu
      Buna dimineata !
      Am cateva intrebari pentru cei care se pricep intr-adevar la partea electrica a unei rulote.
      in primul rand, de curand am achizitionat un panou solar de 100w, regulator de10A, acumulator 120A gel -Jarrett. 
      Pe rulota este montat un redresor de 13, 8V. Dupa cum se pare a fost montat de fostul proprietar, dupa achizitionarea rulotei.
      Intrebarile mele sunt:
      -acest redresor este indicat sa incarce acest tip de acumulator cand rulota este conectata la 220V ?? Am inteles ca pentru acest tip de acumulator trebuie un redresor cu incarcare prin impulsuri.
      -regulatorul de 10A este suficient sau trebuie unul mai mare? Cand am achizitionat kit-ul, am vrut sa cumpar unul mai mare, dar nu avea pe stoc.
      -dupa deconectarea panoului cam ce voltaj ar trebui sa aiba acumulatorul? Pe regulator imi arata 12, 7v. In timpul incarcarii imi indica 14, 4v cand e soare puternic.
       
      Va multumesc anticipat !
       


  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.