• Conţinut similar

    • Fane Livadariu
      de Fane Livadariu
      Buna ziua tuturor, la jumatatea lui august pornim (pentru prima data) cu rulota in concediu...am ales Campingul Dorul Pescarului, urmeaza sa confirmam rezervarea. As dori sa aflu pareri de la cei ce au poposit deja acolo...sincer noi am ales pentru piscina (copii) si pescuit (eu) si nu in ultimul rand zona de la poalele Fagarasului  
      Multumesc pentru eventualele raspunsuri si va doresc tuturor concediu placut si multa liniste ;)
       
      https://cucortu.ro/camping/camping-dorul-pescarului/336
    • Fejer Antal
      de Fejer Antal
       Am nevoie de sfaturi de la cei priceputi.  Am o rulota Hobby 430T din 1990, iar un prieten a adus acum din Germania un Dethleffs din 1991 cred ca de 5, 30 m. Intrebarea este daca merita sa vand rulota mea si sa o cumpar pe a lui.
      Ca dotari sunt la fel, mai putin Dethleffs-ul care nu are wc, ; are doar cabina dus. Nu are panou solar, cort si cupla antibalans.
      In rest ambele sunt in aceeasi stare tehnica.
      Pe mine ma atrage dimensiunea mai mare a rulotei Dethllefs.
      Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si cu pareri.
      Multumesc.
      Cu stima.
    • Kinga
      de Kinga
      Buna ,
       
      Dupa cum mentionam si in prezentarea de membru nou, dorim sa achzitionam prima noastra rulota. Ne-am documentat si noi putin, am citit pareri, pana acum din cate am vazut, majoritatea dintre voi recomandati rulotele europene, nu cele englezesti. In tara am vizitat doua parcuri de rulote pana acum, cel de la Oradea si cel din Cluj, plus inca 2 vanzatori particulari, dar nu am gasit nimic care sa ne convinga ca isi merita banii. Am mai gasit pe net cateva parcuri "mai aproape de noi", unul in Timisoara ( din cate am vazut au doar rulote englezesti, allkrisautomobile se numeste ) si doua in Targul Secuiesc ( Parc Rulote Ask Caravans si Rulotepark ) . Intrebarea mea este daca, din ce stiti voi, se merita o deplasare in aceste locatii sau sa ne reorientam spre altceva? Mentionez ca luam in calcul si o deplasare in Olanda ( drumul, masa, cazarea ne-ar fi asigurate ), dar ceea ce ne tine in loc ar fi costurile aducerii rulotei in tara.
    • Catalin Visan
      de Catalin Visan
      Intentionez sa fac un tur prin Bucovina si Maramures cu sefa mare, sefa mica ( 9 ani ) si mofturosul (16 ani ), asa ca a trebuit sa mai adaug in traseu si ceva pentru copii. Va rog sa-mi sugerati locatii si obiective turistice dar si daca este ceva de evitat, ori drumuri de ocolit. Va multumesc cu prietenie. https://docs.google.com/spreadsheets/d/17wk_apxfP09Ybc02kXwj0B3EsX1ctgkNDoU9vzr7ZWo/edit#gid=0
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.