• Conţinut similar

    • Valentin Purcarea
      de Valentin Purcarea
      De 1 Decembrie am iesit cu autorulota in judetul Buzau. 
       
      Mai jos gasesti filmul iesirii .
       
       
       
    • Marius Negru
      de Marius Negru
      Salutare tuturor. As vrea sa ajung in zona Alba Iulia pentru 2 nopti si sa ma campez off camping. Apoi vreau sa merg in Maramures fara rulota. Daca este vreun coleg prin zona unde sa pot lasa rulota in siguranta 3-4 zile, v-as fi recunoscator. Va multumesc pentru orice sfat. 
    • Serban Ionut
      de Serban Ionut
      Perioada 15, 16, 17 martie .
      Iesire la munte offcamping sau camping amenajat.
      Cautam participanti.
      Zona Valcea, Brasov, Prahova, Arges.
      Cine cunoaste locatii asteptam sfaturi de campare .
      Hai in numar cat mai mare sa iesim. 
    • Lucian Pop
      de Lucian Pop
      Salutare,
      Mâine dimineața plecam spre mare eu si prietena. Nu avem un plan exact pentru locatie, planuim sa cautam pe drum. Aveti vreo sugestie? 
    • Ovidiu-Betty
      de Ovidiu-Betty
      Am să postez această locație ajutându-mă și de fratele Goagăl, întrucât la acea ieșire nu ne-am gândit că o vom și face cunoscută astfel și altora.
      În fine... 
      A fost prima noastră ieșire cu recenta achiziție (și cea mai inspirată ever ), respectiv în luna mai 2016 și nu Băile Homorod erau în plan la plecare ci lacul de la Zetea.
      Însă după ce am trecut de Sovata spre Praid, Corund și după Odorheiul Secuiesc, înainte de a ajunge la indicatorul care ne anunța că trebuie să virăm stânga spre Zetea, am hotărât cu Bhethino, din scurt, în câteva vorbe, care aveau bineînțeles la bază argumemte logice,   că ar trebui să schimbăm locația, având în vedere că înainte de achiziția rulotei, ne petreceam weekend-urile la o cabană de pe malul lacului Bezid (altă zonă minunată pentru ruloteală).
      Zis și făcut, destinația nouă fiind Băile Homorod, aflate la doar 18 km. de Odorheiul Secuiesc unde de pe drumul național 13 A se virează stânga la indicatorul spre ce arată aceeași direcție, respectiv către localitatea Mărtiniș.
      După virajul la stânga se trece peste un pod și imediat după acesta se virează dreapta pe DJ 131 A, pe drumul către Mărtiniș. De la pod până la locul de campare găsit de noi, se parcurg doi kilometri pe un drum de pământ acoperit cu criblură, fără gropi iar la poziția GPS pe care o voi da mai jos, se face un scurt drumeag, în coborâre lentă pe partea stânga, aproape paralel cu drumul și pe lângă un gard de lemn, ce face accesul într-un luminiș (i-aș spune) în care ar încăpea lejer 15 rulote, aflat pe malul unui pârâiaș cu apă limpede și rece.
      Prin respectivul luminiș se face și accesul către o cabană particulară, aflat peste pârâiaș, însă nu am avut nici un fel de problemă în acest sens cu cele 2 autoturisme care au trecut în cele trei zile de ședere sau ocupanții acestora. 
      Terenul respectiv nu era unul privat.
      De altfel, existau deja în luminiș două locuri în care anterior se făcuse focul. 
      Cordonatele GPS: 46.3338461 - 
                                       25.4591738.
      Apa am avut-o la bidoane de acasă, dar în zonă trebuie să existe izvoare (poate știe cineva și completează topicul cu această informație).
      
      Acestea sunt ale fratelui Goagăl pentru o mai bună orientare.




  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.