• Conţinut similar

    • Marius Viorel
      de Marius Viorel
      Salutare!
       
      V-as provoca sa ne spuneti fiecare care e rulota voastra de vis? Care ati vrea sa v-o cumparati daca banii nu ar fi o problema?
      Voi incepe cu preferinta mea:
       
      Adria Astella 704HP
       
      Efectiv ma termina formatul ala cu 2 usi de acces ce se deschid side by side. + alte feature-uri cum ar fi profilul si forma rulotei.

      Fenomenal!

    • Samir Mandu
      de Samir Mandu
      Mă bucur că există o comunitate consistenta de rulotisti, deși Romania nu are o cultură proprie, fiind o mai tânără țară liberă, europeana. Sint interesat de a achiziționa o rulota pentru familie 2 adulți + 2 copii, cat mai ușoară și compacta, dar si cu utilități minimale baie-bucatarie. Orice sfat este binevenit. Momentan rulotele Kip îmi par atractive.
    • Claudiu Popa
      de Claudiu Popa
      Buna seara tuturor!
      Noi suntem Elisa si Claudiu si de curand ne-am luat o rulota. Speram sa invatam mai multe despre viata in rulota de pe acest forum.
      O zi fericita tuturor! 
    • NRLaurentiu
      de NRLaurentiu
      Salutare, dragi colegi!
       
      Am gasit pe net o firma in Marea Britanie care face la comanda ferestre noi pentru rulote, aici. Nu sunt tocmai ieftine (conform spuselor din acest video - asa am aflat si despre aceasta firma), insa se pot fabrica la dimensiunea si forma originala (mai ales cele cu forme atipice).
       
      Dezavantajul consta in faptul ca procesul de comanda a unui noi ferestre necesita trimiterea celei sparte (inlusiv bucatile desprinse) catre sediul lor. Un alt dezavantaj este ca nu pot reface picatelele de pe conturul anumitor modele de geamuri de tip nou. La cerere ei pot asigura vopsirea acestei margini in negru sau argintiu. Si ca sa vorbesc si de avantaje, ei sustin ca tehnologia moderna de fabricare a ferestrelor este superioara celor vechi (cred ca ei se refera la cele de dinainte de anii 2000).
       
      Sper sa va fie de folos, nu fac reclama firmei respective, stiu ca s-a vorbit pe forum si de cei de la Motorhome care aduc la comanda dupa codul geamului. Am zis sa impartasesc aceasta informatie in special pentru cei care au un necaz cu ferestre cu forme atipice.
       
      Toate cele bune,
      Laurentiu
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.