• Conţinut similar

  • Valentin Purcarea
   de Valentin Purcarea
   Istanbul
    
   Pentru ca nu am fost niciodata in Turcia si pentru ca am vrut sa prospectam "terenul" in aceasta tara, anul acesta in vacanta de Paste am hotarat sa dam o fuga la Istanbul. Traseul a fost usor de desenat: Bucuresti, Istanbul (aici am hotarat sa ramanem 2-3 nopti, in functie de cum ne simtim), dupa care sa ne intoarcem in Romania, pe tarmul Marii Negre, prin Bulgaria (si sa stam si aici doua trei nopti, pe unde aveam sa ne simtim bine), ultima noapte de cazare fiind in Vama Veche.
   Bineinteles ca nu ne-am tinut de programul stabilit la inceput.
   Camperstopul ales in Istanbul l-am gasit pe Park4night. Era o parcare langa un teren de fotbal, dar era destul de aproape de centrul istoric al orasului si avea cele mai multe review-uri pe acest site. Cazarea costa 70 TL/noapte, in acest cost fiind inclusa apa, energia electrica, dusurile si cam atat.
   Cele mai mari temeri au fost legate de lipsa internetului cu care suntem obisnuiti (1MB costa 7, 14 EUR conform sms-ului primit de la Orange Romania). Pentru a contrabalansa acest lucru am descarcat "google maps offline" pentru navigatie si ne-am luat extraoptiune la o cartela Orange, care ne asigura 500 MB in Turcia. In Istanbul nu aveti de ce sa va faceti griji, pentru ca se gasesc retele wifi neparolate peste tot. Mai poti cumpara o cartela de la Vodafone Turcia, care costa aproximativ 20EUR si care are pe ea 6GB (sau 9GB, nu mai stiu exact), mai mult decat suficient, zic eu!
   Mai multe detalii legate de obiectivele turistice pe care le-am vizitat le gasiti in linkul catre YouTube atasat, acesta fiind un scurt film al iesirii!
    
   https://youtu.be/-__BjqI7tVk
    
   Aventura continua!
  • Borza Cristina
   de Borza Cristina
   Intr-un topic anterior alesesem Grecia ca si destinatie pt vara aceasta, insa am renuntat in favoarea litoralului turcesc. De asemenea calatorind cu 2 copii mici, dorim sa stam in camping. Variantele gasite sunt: Altin Camp -Burahniye, Hipocamp -Gumuldur, camping Dereli- Pamucak, Yat sau Onder - Kusadasi. Suntem interesati sa aiba Wifi, apa calda, si sa avem posibilitatea sa facem plimbari pe jos, eventual cu bicicletele pt cumparaturile uzuale(fiind cu autorulota care va ramane campata tot sejurul , distanta pana la supermarket sau bazar trebuie sa fie mica ). Am studiat site-urile campingurilor de mai sus, dar m-as bucura de informatii mai amanuntite, sfaturi , cum este plaja, intrarea in apa, zona cu vant sau nu?? etc

   Poate mai sunt doritori- perioada fiind inceput de iulie, 10-14 zile, nu avem datele batute in cuie...
  • Alin Mihaila
   de Alin Mihaila
   Altin Camp, Burhaniye, Oren,  altincamp. Un camping foarte frumos, cu multe, multe flori. Liniste, multa vegetatie, plaja privata, conditii foarte bune, pret destul de redus 16 euro/zi. 
   Daca ajungeti la Altin n-ar trebui sa ratati o plimbare pe faleza din Oren, aproximativ 1 km fata de camping... Gasiti aici terase si tot felul de magazinase si tarabe care vand de toate pentru toti... Mancarea la terasa destul de piperata, vorbind de bani, dar foarte delicioasa. Aaaa, era sa uit, sa nu ratati traditionala inghetata turceasca cu lapte de capra. E un show total...

  • Alin Mihaila
   de Alin Mihaila
   Pfuuu, campingul unde ne-am simtit cred ca cel mai bine,  ANT Camping campingant din Erdek.
   ”Vinovat” pentru asta este gazda, dl. Ahmet, un om de toata isprava.
   Locatia este extrem de frumoasa, pretul este derizoriu, se iese din camping direct pe o plaja cu nisip fin, la Marmara, umbra, conditii foarte bune, tot ce-ti doresti pentru o vacanta reusita.
   Am stat 10 zile aici...

 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.