Alexandru Marica

Camping Oliver la Iazul din Vama, popasul ideal in drumul spre casa de la M

14 postări în acest subiect de discuţie despre Camping Oliver la Iazul din Vama, popasul ideal in drumul spre casa de la M

Camping Oliver la Iazul din Vama, popasul ideal in drumul spre casa de la M

Alexandru Marica

De ce sa nu adaugi o zi sau o parte din zi petrecuta la munte la intoarcerea acasa dinspre litoral?

Camping Oliver la Iazul din Vama, Vama Buzaului, jud. Brasov, este localizat ideal in centrul tarii, perfect pentru o innoptare in drumul spre casa dinspre litoral pentru cei Ardeal. Aer de munte, 2 iazuri cu pastrav pt pescuitul de agrement, locuri de campare generoase (7m latime), gura deversare ape uzate, 2 dusuri, 2 toalete cu apa curenta si canalizare, chiuveta spalat vase, mancare gatita si bauturi in zilele de weekend si foc de tabara sambata seara. Momentan racordul la reteaua de curent electric nu este disponibil.In plus, Cascada Urlatoarea este situata in imediata apropiere, iar Rezervatia de Zimbri 'Valea Zimbrilor' este in drum spre si dinspre locatia noastra (5km).

Camparea se face doar in baza unei rezervari la 0744 34 34 13, pret 70 roni/noapte.

 

 

harta.jpg

cu urlatoare.jpg

cu galma.jpg

c8f42ea9-6be3-404b-a9ff-61b47be6d20c.JPG

b1e0b4e7-e547-4bcc-875b-fd6b04e3dc46.JPG

0d0b1417-f19d-42f0-816d-fc977e604f1a.JPG

4eceea03-ffb2-40ef-b3a9-09a6371f0b7f.JPG

51b89d39-1336-4364-81ed-a2405a9d7e99.JPG

mese.jpg

0ef27271-f1c0-4738-91f9-d6b694c1f970.JPG

PHOTO-2020-06-28-12-44-37.jpg

50665725-32a4-446b-b89d-65f42c647846.JPG

05741864-d660-4806-a77f-38727c6b595d.JPG

crop pastrav.jpg

PHOTO-2020-07-19-09-39-17.jpg

  • Like 1
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Adam Adrian

Salutare, am trecut și eu pe acolo de curând într-o sâmbătă. Nu prea am fost incantat(de aceea nici nu am stat aici). Mai mulți pescari de o zi decât cei campați. Fara reguli la campare(erau unii  care își montau corturile lipite de o autorulota).Sa nu mai zic că nu are curent. Amenajarea și poziționarea e ok. 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu

Mie-mi miroase a reclama! E a nu stiu cata postare privind acest camping si tot de la un user proaspat inscris (2 postari la acest moment). Nu stiu care dintre userii proaspat inscrisi este proprietarul (o fi unul si acelasi, cu acelasi IP?), dar nu este frumos sa faceti asa ceva. Am stat saptamana trecuta intr-un camping mult mai frumos si dotat la bani mai putini. Mai studiati piata domnilor si nu mai faceti reclama la WC-uri din plastic!

 

Rectific: este vorba de acelasi user (probabil proprietarul) cu doua postari, in prima postare isi face bineinteles... reclama! :)

  • Like 1
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marica

      In urma concluziilor trase pe parcursul a catorva week-enduri cu cerere foarte puternica, lucru nou pentru noi, fiind doar a doua vara in care functionam, dar si din informatiile foarte utile culese din diverse surse de pe acest forum, am luat cateva masuri de organizare pentru imbunatatirea calitatii ofertei noastre pentru rulotisti. Multumim membrului senior Adam Adrian pentru raspunsul obiectiv la una din postarile noastre, care ne-a confirmat ca avem lucruri ce trebuiesc indreptate, dar care a punctat si punctele forte ale locatiei noastre. De asemenea, ca si camping nou ce suntem, am gasit mai mult decat utila si binevenita postarea 'Cum ar trebui sa fie un camping' a membrului senior Gabriel I. Consideram acest forum a fi o platforma foarte importanta pentru imbunatatirea infrastructurii de camping din tara noastra, pe care, cel putin noi, o vom folosi pentru a culege informatiile necesare ridicarii nivelului calitatii serviciilor noastre.

     Cea mai importanta masura luata pentru imbunatatirea experientei avute la locatia noastra este delimitarea si numerotarea locurilor de campare (7m x 12m) dedicate exclusiv posesorilor de rulote sau autorulote. O alta masura o reprezinta limitarea drastica, la doar 6 locuri, a accesului celor veniti cu cortul, doar intr-o zona separata, neaccesibila rulotelor, practic destinata doar clientilor nostri fideli si probati.

    De-abia asteptam sa va mai comunicam imbunatatiri aduse locatiei noastre, multe inspirate din noua noastra 'biblie', postarea 'Cum ar trebui sa fie un camping' a membrului senior Gabriel I!

6e07c96f-4f99-4551-9cb7-ace7235e0d34.JPG

6a256b55-9f40-4d11-b1b5-5613728aa2f2.JPG

PHOTO-2020-08-21-08-17-09.jpg

  • Like 4
  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Raul G

Bravo vouă, mult succes în continuare

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian

Bravo! Apreciem foarte mult efortul făcut de dumneavoastră. Eu cred că o să aveți de câștigat îmbunătățind continuu. În condițiile astea cred că o să vă vizitez curând. V-ați gândit și la o lista de preturi?

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I

Bravo .

Ne bucuram ca am putut fi de ajutor noi toti cei de pe forum.

In ceea ce ma priveste  si eu planuiesc sa va fac o vizita.

Intrebarea este: primiti cu cortul pe masina? 🙂

 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal

Felicitari @Alexandru Marica:bravo:Incet dar sigur o sa faceti un camping care va fi intre cele mai vizitate camping din tara. A-ti lucrat mult sí mai aveti de lucu, insa efortul depus va da roade. 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin

Mult succes in continuare :bravo:

 

Am unit cele 2 topicuri, să păstrăm detaliile despre acest camping într-un singur topic!

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marica

   Multumesc tuturor pentru aprecierile si comentariile de incurajare si sustinere! Inca nu stapanesc foarte bine toate functiile forumului, as fi vrut sa raspund la fiecare in parte, dar o voi face aici:

-Multumesc membrului senior Ursu Florin pentru unirea topicelor, e mult mai practic asa. Din nepriceperea mentionata mai sus am sfarsit cu cele 2 topicuri..

-Membrul senior Gabriel I: bineinteles ca sunteti binevenit oricand. Noi am decis sa limitam numarul de corturi campate pentru ca vrem sa ne adresam cu precadere posesorilor de rulote, categorie din care noi va consideram. Sunt oamenii ce am constatat noi ca sunt ceea ce trebuie pentru atmosfera pe care ne-o dorim la locatia noastra. Am avut oameni minunati si in randul celor veniti cu cortul, si de aceea am pastrat cateva locuri special pentru ei. (P.S. Ford Ranger-camioneta mea preferata)

-Multumesc si membrului senior Fejer Antal pt comentariul lui. Pentru cei ce nu stiu, el este raspunzator pentru nasterea acestui camping, printr-o postare facuta de el chiar pe acest forum in toamna lui 2018. Aveam la vremea respectiva doar una bucata toaleta ecologica cu rezervor, fara canalizare, si multe gramezi de pietris si nisip pe peste tot locul..

-Membrului senior Adam Adrian: noi avand si activitatea de pescuit de agrement, care ne consuma destul timp, am decis sa pastram lucrurile cat se poate de simple din punct de vedere al tarifelor, avand doar tarif pentru rulote si tarif pentru cort. Pot sa spun doar ca urmeaza in viitorul apropiat sa anuntam tarife mai reduse odata cu trecerea sezonului de varf. Cu acordul moderatorilor, o vom face chiar aici.

-Membrului senior Raul G: multumiri pt incurajari. (P.S.: si eu sunt posesor de Infiniti, modelul QX50, V6 3, 7 benzina)

 

 Calatorii sprancenate tuturor,

 

   Alex Marica

  • Like 4

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu
în urmă cu 2 ore, Alexandru Marica a scris:

Calatorii sprancenate tuturor,

De nepretuit... ☹️

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Sebastian Badulici

Salutare rulotisti ,  

Am trecut si noi pe la acest camping, am rămas foarte plăcut surprins de zona "Vama Buzaului" , foarte curata si bine organizată, parca nici nu esti in Romania. Despre locație pot spune ca a fost OK, activitatea principală aici este pescuitul la păstrav   în cele 2 iazuri puse la dispozitie activitatea de camping fiind una auxiliara un cazul  de fata. În cursul săptămânii este Ok de venit cu rulota/ cortul, dar pe weekend locația se aglomerează de cei dornici de pescuit iar locația devine aglomerata. Pescuitul se poate face cu unelte proprii sau închiriate de la locație, iar tot ce se prinde se cumpără la pretul de 29Ron/kg.

Ca plusuri si ministru pot spune următoarele:

PLUSURI-uri:

- locație SUPER curata, aer curat, zona liniștită, în zona cascadei Urlatoare un peisaj mirific si foarte curat !!! 

- posibilitate de branșare  la apa potabilă a rulotei

- posibilitate deversare apa uzată si toaleta in zona special amenajată

- 2 toalete ecologice si 2 dușuri alimentate de la panou solar ( eu personal nu le-am utilizat având în rulota)

- coșuri de gunoi la fiecare coltisor...Bravooo!!!

- dispo grătar pentru picnic fara cost in cazul meu care am fost cazat , doar pentru lemne mi s-a cerut bani😕.

 

MINUSURI- uri:

- lipsa energie electrică, Eu am fost nevoit să utilizez un generator , care a cam deranjat "vecinii "

- delimitarea spațiilor de campare este "mobila" lasand la latitudinea turiștilor,   dimensionarea acestora. Consider că ar fi utila plantarea unui gard viu între locuri, creând astfel o intimitatea mai buna pt fiecare loc de campare.

- mi s-a cerut la un moment dat( nu doar mie) , mai exact pe wk sa mut masina la locul de parcare, ceea ce pt mine a fost deranjant deorece fiind cu copiii,   am multe lucruri ale acestora in masina si imi era peste mana sa fac "naveta" la masina.

- si in ultimul rand pretul il consider un pic cam mare pentru ce oferă pe partea de camping, deasemenea pretul peștelui este cam mare fiind cmp direct de la sursa, si mai mult l-ai prins trebuie sa il cumperi. Pe camping consider ca un pret corect ar fi de 50Ron /zi, ținând cont că nu există curent. Eu personal am folosit doar apa potabila si gura de scurgere a apei uzate. Eu sunt deacord ca s-a investit in dusuri , panouri si wc-uri dar pt acestea ar trebui cumva găsit un sistem de tarifare separat ( gen fisa)

 

În rest totul Ok !!! Am  adăugat și câteva poze de la locație.

Multumim patronilor pentru găzduire și intelegere!!

DSC08940.JPG

DSC09527.JPG

DSC08942.JPG

DSC09528.JPG

DSC09525.JPG

DSC09529.JPG

  • Like 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marica

    Incepand cu data de 8 Septembrie 2020, costul camparii cu rulota sau autorulota la Camping Oliver la Iazul din Vama, Vama Buzaului, judetul Brasov, este de 50 roni/ noapte.
    Asa cum se spune ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte, noi credem ca un filmulet face cat 1000 de fotografii. Mai jos aveti un link la un videoclip proaspat realizat pentru a prezenta activitatea de campare cu rulota sau autorulota la locatia noastra. Astfel, cei ce planuiesc sa ne viziteze isi pot face o imagine a ceea ce vor gasi la noi.

 

 

 

  • Like 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.