• Conţinut similar

    • Alexandru Marica
      de Alexandru Marica
           Fiindca lucrurile sunt intr-o continua schimbare la Camping Oliver, mai jos aveti cateva informatii si poze noi de la noi. 
           Pentru sezonul 2022 principala noutate o reprezinta construirea a doua foisoare situate pe malul unuia din cele doua iazuri ale noastre, in imediata apropiere a locurilor de campare. Astfel, cei veniti cu rulota sau autorulota se pot bucura de umbra in zilele cu soare sau sa se adaposteasca atunci cand vine o ploaie de vara. De asemenea, in zona terasei (deschisa doar Sambata si Duminica), am construit si acolo foisoare pentru clientii veniti sa se bucure de un pastrav proaspat prajit. Pescuitul la pastrav este mai bun ca niciodata,   focul de tabara ramane o traditie Sambata seara.
           Ce nu s-a schimbat este pretul pentru campare, care  este acelasi ca in 2021: 100 roni/ noapte / echipaj, cu curent, apa, deversare incluse, indiferent de numarul de oameni din echipaj. 
           Pentru cei nefamiliarizati cu zona in care ne aflam, precizam ca la 15 minute de mers pe jos de la Camping Oliver se afla Cascada Urlatoarea din Vama Buzaului, iar la 6km distanta se poate vizita Rezervatia Valea Zimbrilor, unde se pot vedea zimbri, mufloni, reni, cerbi si pauni. 
          Calatorii de neuitat tuturor!
       












  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.