• Conţinut similar

    • Aurelianr
      de Aurelianr
      Buna ziua,
       
      Am pregatit rulota pt iarna, iar acum cand am alimentat rulota cu apa am observat ca apa nu mai ajunge la bateria de la bucatarie si nici la bateria de la baie.
      Am deschis robinetul de la boiler si am observat ca apa curge sub rulota cand robinetul de la boiler este deschis si bateria de la baie sau de la bucatarie este deschisa.
      M ati putea ajuta cu o oarecare schema despre cum as putea sa schimb furtunul care ajunge in instalatie de la baie?
      Este suficient orice furtun de tip 1/2 din comert sau ar trebui ceva special ?
      La bucatarie am observat ca se schimba mai usor.
      Din cauza faptului ca apa ajunge la boiler am ajuns la concluzia ca pompa de apa este inca functionala.
       
      Toate cele bune,
      Aurelian 
    • Mihai Culeasca
      de Mihai Culeasca
      Buna ziua, deschid acest topic din cauză că am întâmpinat niste probleme la pornirea pompei de apa și pornirea boilerului pe gaz. De curând am achiziționat o rulota englezeasca Lunar Clubmab 400 din 1992, și am început să o pun la punct și să meșteresc la ea, am constatat că boilerul nu mergea pe gaz și am văzut că mufa de sub boiler este scoasa, am băgat mufa la loc după care boiler a pornit, și surpriza a mers 5 min, după care nici pompa de apa nu mai merge chiar daca acționez butonul de pornire, și nici scânteia de la boiler nu mai merge, și în restul rulotei am tensiune și funcționează tot. Am verificat și siguranțele, nu sunt arse. Deci in concluzie nu mai pot porni pompa de apa și nici scânteia de la boiler nu merge. Daca poate cineva sa mă ajute cu un sfat sau poate cineva dintre voi a mai întâlnit aceasta problema. 
      Va mulțumesc mult!
    • Mihai Culeasca
      de Mihai Culeasca
      Buna ziua, deschid acest topic din cauză că am întâlnit niste probleme la instalația electrică care acționează pompa de apa. De curând am achiziționat o rulota englezeasca Lunar Clubmab 400 din 1992 și am început să meșteresc la ea și să o pun la punct, boilerul Carcer nu funcționa, m-am uitat la el și am constatat că mufa de sub boiler este scoasa , am băgat mufa înapoi și boilerul a pornit pe gaz , a dat și scânteia automat, mentiones că a mers 5 minute și surpriza nu mai merge nici pompa de apa și nici scânteia de la boiler nu mai da, in restul rulotei am curent și siguranțele nu sunt arse. Va rog să mă ajutați cu un sfat poate cineva dintre voi a mai întâlnit problema asta. Va mulțumesc mult!
    • Emanuel F.
      de Emanuel F.
      Salutare grup! as avea nevoie de ajutor vostru, am un mini convector s 78/26 de la Juno, si vreau sa-l il instalez pe rulota deoarece nu am soba pe ea si preturile sunt cam maricele si nu prea  imi permit in perioada asta.
      Problema este ca am duze de GN si as vrea sa le pun pe GPL dar nu gasesc niciunde! am apelat chiar si la un prieten in germania sa sune la producator sa intrebe daca are duze pentu el iar producatorul a spus ca este un model mai vechi si din pacate nu se mai gasesc/fabrica duze pentru modelul pe care il am.
      Intrebarea mea este stiti o persoana care poate modifica duza sau poate are cineva " o duza" pt el. 
      L-am probat si duza lui de GN dar flacara era galbena si am inteles ca nu este Ok. 

       










    • Dragos Nicolae Turlescu
      de Dragos Nicolae Turlescu
      Salut.
      Oare gasesc un capac original pentru evacuarea truma, pentru un bürstner 400 !?
      A facut cineva ceva diy ?


  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.