Ionel N

Salutare

5 postări în acest subiect de discuţie despre Salutare

Salutare

Ionel N

Salutare! 

Proaspat rulotist. Am gasit multe subiecte interesante pe acest forum, asa ca m-am hotarat sa ma inscriu.

Multumesc pentru accept.

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare

Fejer Antal

Salutare @Ionel N si bun venit in aceasta comunitate.:salutare!::noroc:

:default_bun_venit:

Distribuie această postare


Link către postare
Raul G

Salutare și bine ai venit printre noi

Distribuie această postare


Link către postare
Gabor  Cornel

Salutare domnilor rulotisti , va multumesc pentru  primire . Sunt foarte  nestiutor si am nevoie  de cat mai mlte informatii.

Distribuie această postare


Link către postare
Catalin Visan

:default_bun_venit:

Distribuie această postare


Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Conţinut similar

    • Cynthia Canela
      de Cynthia Canela
      Salutări mai experimentați rulotiști!

      Împreună cu failia mea avem o rulotă Knaus 8905/Sudwind din 1993 pe care din păcate nu am putut să o folosim prea mult pentru deplasări, din cauza unei situații complicate cu actele. După 7 ani am reușit să rezolvăm problema și putem în sfârșit să o scoatem la plimbare. Mașina cu care o putem tracta este un Renaul Megane 2 Break din 2008 pe care intenționăm să instalăm un cârlig de tractare. Am câteva întrebări legate de asta, la care sper să primesc un răspuns, prin amabilitatea membrilor.
      De asemenea, rulota a suferit câteva daune în timpul în care a stat fără a fi folosită, la care începem să căutăm soluții.
      Acest forum este pentru noi punctul de pornire pentru toate subiectele legate de întreținerea rulotei și l-am consultat de câte ori am avut nevoie de informații specializate. Suntem recunoscători pentru schimburile de informații care se întâmplă aici, atât de utile pentru cei aflați la început de drumuri și vacanțe în rulotă. 
      Mulțumiri!
    • Fane Livadariu
      de Fane Livadariu
      Fane este numele meu, sunt din Lugoj/Timis si iata-ma novice in ale rulotismului nu insa si in ale campingului. Iubesc muntele, marea doar daca e pustie  Am achizitionat (si duminica trebuie sa ajunga din Germania) o Adria Comfort 400, micuta si vechiuta...numai buna pentru noi, sot/sotie si Maia (7 anisori). Gasesc acest forum foarte util, multumesc pentru accept 
    • Iulian Radulescu
      de Iulian Radulescu
      Salutare tuturor! 
         Fiind mai nou in ale rulotismului dar cu state vechi in ale camping-urilor , va urez bine v-am gasit!   Incerc sa nu plicitisesc lumea prea mult asa ca intru direct in subiect. 
      Fiind posesorul unui camper aproape finalizat (care a necesitat o reamenajare dupa ce l-am cumparat), sunt in cautarea de zone de offcamping (chiar daca in Romania din cate am inteles nu este voie sa faci offcamping) . Prin urmare ce zone de offcamping frecventati si m-ar interesa mai cu seama cele de pe litoral dat fiind si perioada in care postez acest continut.
      Momentan folosesc aplicatia Park4night care mi-a fost de mare ajutor , dar am zis sa-i intreb si pe cei mai experimentati ca mine .
    • Gabi Albu
      de Gabi Albu
      Sunt Gabi Albu de la Alba. Mai exact Galda de Jos.  Momentan la a 3-a rulota desi cu primele nu am umblat prea mult. Prima - de familie - adica luata cu fratele si cu parintii, este si acum amplasata permanent in muntii Sureanu in Luncile Prigoanei (drumul spre domeniul skiabil Sureanu de la lacul Oasa); a doua un Dethleffs Nomad mai veche cu care am mers doar la Sovata. Actuala Un Dethleffs Beduin cu pachet de iarna (winter packet), din 2004. Impreuna cu sotia suntem pasionati de Off, de Grecia, de ski si chiar de full-time living in a camper.
    • Csaki Attila
      de Csaki Attila
      Salut, ma numesc Attila Csaki, locuiesc in Ugaria, urmaresc acest forum de mai bine de 3 ani (de cand avem rulota) si m-am gandit ca a venit si timpul ca sa ma inregistrez. Tin sa precizes ca am invatat destul de mult citind acest forum. Numai bine tuturor
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.