Berintan Grigore

Concediu vara 2020

27 postări în acest subiect de discuţie despre Concediu vara 2020

Concediu vara 2020

Berintan Grigore
La 05.05.2020 la 14:33, Draghiciu Dumitru a scris:

Cosmin B ai incercat sa iei permise si a trebuit sa platesti sau numai vorbesti din auzite. Eu am luat astazi permise pentru civeva de 53 ani si nu am platit nimic. 

 

Beritan cum adica nu este bun permisul daca l-ai luat. Nu pot sa inteleg asa ceva. Ai permis eliberat de autoritatea Deltei Dunari si spui ca nu este bun. O aberatie

 

Regulamentul postat de mine este din 2019 si corespunde cu harta postata de mine. In regulament la pagina 22 se specifica care sant contraventiile. Pentru campant nu este nici  o contaventie si nici nu se specifica suma pentru celelalte contraventii. Daca vine cineva sa te amendeze trebuie sa spuna in baza carui document si suma pe care trebuie sa o platesti. Dar trebuie sa prezinte documentul daca zice ca nu il are il arati dumneata 

ARBDD-acces-pescuit-RO-EN-__actualizat_21.10.2019.pdf

 

Daca eram convins ca nu e bun, nu il faceam. L-am facut si sper sa fie luat in considerare asa. Totusi, pentru a nu avea nici cel mai mic grad de risc, cand voi ajunge sa platesc taxele pentru auto, voi intreba. Din punctul meu de vedere e o problema ce se rezolva rapid si usor, in comparatie cu multe alte probleme reale.

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Catalin Visan

"Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării informează vizitatorii că în perimetrul Rezervaţiei este interzisă instalarea corturilor, cu excepţia locurilor de campare autorizate, amenajate şi dotate corespunzător cerinţelor igienico-sanitare. Măsura este adoptată atât în scopul prevenirii accidentelor, îmbolnăvirilor şi altor riscuri ce pot surveni în cazul campării în zone lipsite de facilităţi igienico-sanitare, cât şi pentru prevenirea efectelor negative asupra speciilor şi habitatelor naturale, generate de comportamentul comportamentul turiştilor ce campeaz campează în astfel de locuri."   conform : Informaţii privind accesul privind accesul şi pescuitul sportiv pescuitul sportiv în Rezerva Rezervaţia Biosferei Delta Dun Biosferei Delta Dunării, deci nici o interdictie la rulote?

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.