• Conţinut similar

    • Petre Valeriu
      de Petre Valeriu
      Detin o rulota Elddis Wisp 300/2 si am constatat că la rulajul in teren accidentat produce zgomot metalic care se transmite la autoturism.
      La o verificare atenta a sistemului de rulare am constat că suspensia este bazată pe 3 ”bucse”/cauciuc masiv, fiecare cu un profil aproximativ hexagonal care amortizează prin forfecare.
      Cele 2 bucse din partea superioara sunt deformate de timp si căldura, si permit la balans sa atingă de punte bratul basculant ce fixeaza mecanismul rotii si necesită inlocuire.
      Rog sa ma sprijiniti in a ma directiona/ sfătui unde as putea sa gasesc asemenea bucse si care sunt etapele inlocuirii lor.
      Atasez fotografii explicative din cartea tehnica a rulotei si de la fata locului.
       



    • Cosmin S
      de Cosmin S
      Buna ziua. Din pricina unei achiziții greșite, vând acest fantastic kit de suspensii pe aer, ideal pentru rulotisti. Se montează în mai puțin de două ore, fără mari bătăi de cap. Am realizat târziu că de fapt, la bus-ul meu este compatibil modelul rotund. Pe Amazon IT, este la 180+€ . îl vând la 175€ cu transportul inclus si toate accesoriile necesare pentru montare. Chiar dacă pierd puțin la bani, prefer să îl dau repede, pentru că am nevoie să cumpăr setul compatibil cu bus-ul meu. Pe youtube, găsiți mai multe detalii daca căutați Air lift 1000. Prietenul ce mi-a recomandat acest kit, l-a montat pe mașina lui și zice că nu le-ar mai da jos, veci. Nu mă lăsa să adaug imagini. Căutați online. Kit-ul este cu adevărat fantastic, cel puțin pentru cei ce trag rulote după ei, stabilizează ansamblul în mers.   
       
       
        
       
    • Razvan Marinescu
      de Razvan Marinescu
      Salutare Frumoasa comunitate!
       
      Asa cum zice si titlul, am trecut de la un Jeep Wrangler la tot un Jeep Grand Cherokee ., diesel motorizare de 3 Ltr si 250 cai.. an 2011 
        Nu de alta dar fiind fan Jeep , am zis sa nu tradez marca
       .
      Am facut alegerea , in primul rind pentru confort..   Wranglerul fiind mai mult ptr Off road .. 
       
      Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele intilniri..
        
       si udam si noua achizitie
       
       

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.