Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Ieri
 2. Salutare tuturor!

  Bună @CristinaR și
 3. Salutare tuturor!

  Salutare tuturor! Numele meu este Cristina. Eu și sotul meu intenționăm ca în următoarea lună să cumpărăm o autorulotă. M-am înscris pe forum pentru a mă informa și pentru a cunoaste oameni pasionați de rulote/autorulote și călătorii.
 4. Bună seara tuturor ! Trebuie să schimb supapa de sens deoarece cea montată pe traseul apei la rulotă a crăpat. Am comandat de schimb, însă problema e că u o pot demonta de pe traseu pe cea veche. Atașez o poză cu cea veche care are cuplaj tip John Guest. Știu că trebuie apăsat inelușul din jurul furtunului pentru a-l putea scoate de pe furtun, însă are acel căpăcel albastru care acoperă inelușul. Care e șpilul, căci eu nu-mi dau seama.
 5. O saptamana Luminata la Baile Herculane-01-08 mai 2016

  Salutari tuturor! Si anul acesta nu m-am putut abtine, am renuntat la alte planuri.... pentru a petrece zilele pascale tot aici la Herculane! Suntem vreo 12 echipaje...! Vacanta frumoasa tuturor!
 6. Sfaturi achiziție rulotă

  Mai iei una?!
 7. Panou solar | Sfaturi Montare - Legaturi - Prindere

  Buna seara tuturor colegilor ! Referitor la intrebarea ta Fejer Antal, eu de trei ani folosesc la rulota mea un panou fotovoltaic de 180 w si exact controlerul prezentat de tine, ce incarca fara probleme o baterie de 100 Amperi si niciodata nu am ramas fara curent la lumini, pompe apa, instant apa calda, televizor, receiver, ventilatorul de la frigider si incarcatorul de telefon. Controlerul este chinezesc, nu lucreaza in modul mppt asa cum scrie pe carcasa ci in modul pwm, iar eu nu am avut nici o problema cu el. Nu cunosc despre celelalte controlere prezentate de ceilalti colegi, dar studiind in mod serios pe aceasta tema si vorbind chiar si cu cei care vand si monteaza asa ceva, acestia au spus ca varful de gama este regulatorul STECA SOLARIS made in Germania. Are pretul de aproape 200 euro, dar nu l-am cumparat pentru ca furnizorul mi-a spus ca nu are rost iau un mppt daca am un singur panou solar pentru bateria si consumul de la rulota mea. Nu folosesc invertor ci totul este la 12 volti. Seara buna si succes !
 8. Buna ziua

  Bun venit ! Călătorii multe si frumoase
 9. Recomandare locatie

  Va multumesc pentru răspunsuri, intenționăm sa ne campam la Dorina in perioada 1 / 5 mai.
 10. Panou solar | Sfaturi Montare - Legaturi - Prindere

  Buna seara Scrie ca este MPPT dar nu este Date tehnice : - Model : M20 - curent nominal de lucru : 20 A - tensiunea nominala de lucru : 12 V/24 V - pentru sistemul de incarcare de 12V, tensiunea maxima a panoului fotovoltaic este 22 V - pentru sistemul de incarcare de 24V, tensiunea maxima a panoului fotovoltaiceste de 48V - tensiune de incarcare : 13,8 V/27,6 V - tensiunea joasa de protectie : 10,7 V/21,4 V - puterea maxima a panourilor : 260 W pentru sistemul de 12 V si 520 W pentru sistemul de 24 V. - fara sarcina : 13 mA - functie autodetectie - ecran LCD - protectie la inversarea polaritati - protectie la subtensiune - functie automata de compensare a temperaturii - Ambient temperature : -25°C---+55°C - mod de incarcare : PWM Ultimul rand din datele tehnice spune ca nu este MPPT si este PWM Un MPPT adevarat este de la 450 de lei in sus https://www.emag.ro/regulator-controler-solar-model-mppt-20a-mppt-12v-24v-tracer2210a/pd/DVQGHFBBM/?ref=ml_profiled_similarity_1_2&provider=rec-go&recid=rec_golang_51_4d2cb9e65261b22f2b984cae15c5dc34_1556040057
 11. Urari de La Multi Ani

  La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza astazi ziua prenumelui!!!
 12. Panou solar | Sfaturi Montare - Legaturi - Prindere

  Buna seara tuturor. Vreau sa cumpar controller pt. Instalatia fotovoltaica lá rulota. Panoul va fi de max 200w. Iar controller ar fi urmatorul. Ce stiti despre asta? https://www.emag.ro/regulator-solar-model-mppt-20a-lcd-m20-12-24v/pd/D76XVKBBM/?utm_campaign=share+product&utm_medium=android&utm_source=mobile+app
 13. Discutii online

  Buna seara tuturor.
 14. Sfaturi achiziție rulotă

  Da! Postarea lui @Stefan Adam ilustreaza perfect cele 9 pagini ale acestui topic! E geniala! Multumesc tuturor pentru rabdarea de care ati dat dovada! Si... nu va imbatati cu apa rece! Nu am terminat!
 15. Recomandare locatie

  Sa inteleg ca nu a fost nimeni dintre colegi in Camping Vampire?
 16. Recomandare locatie

  Salut@Laurentiu Toma Am stat la camping Dorna anul trecut si chiar a fost ok
 17. Discutii online

  Daca cineva dintre colegi a mai fost prin acea zona ma poate suna la 0745387098 multumesc!
 18. Discutii online

  Salutare dragi colegi un camping in zona Bucovinei sau stie cineva detalii Camping Vampire Brasov? multumesc
 19. Recomandare locatie

  Campingul La Dorina este ok, depinde cand vrei sa mergi sa ai loc
 20. La Multi Ani GeXGeilor, GeXGetelor si GeXGianelor
 21. Discutii online

  Mai bine nu mai postai aceste poze ca mi-a lasat gura apa si tin post.
 22. Discutii online

  Porcheta este mai la Sud, zona Norcia, de fapt "adevărată" porcheta este chemată porcheta di Norcia, acesta este de alaltăieri de la peșteră Frasassi, cea mai mare din Italia. Suntem campati la Senigallia unde este întâlnirea anuală a forumului, suntem "doar" 46 echipaje.
 23. Discutii online

  Salut@Raul G Frumos peisaj ,eu cunosc zona Umbria foarte bine si trebue spus ca in afara de trufe si vanat se face cea mai buna porcheta. Distractie placuta. Ps .Cred ca pe la Fano esti campat, frumoasa plaja + faleza cu debarcaderul. Apropo in ce zona stai poate ne vedem daca ajung unde stai
 24. Discutii online

  AaDacă vremea pe litoral este neprielnica am hotărât sa mergem mai în interior spre munți Apenini, sunt cei care străbat peninsula de la Nord la Sud ca o coloana vertebrala. Am lăsat rulota în camping pe malul mării și ne-am îndreptat spre orașul medieval Gubio la vreo 100 km distanță. Orașul este de origine romana, drept mărturie la întrare în oraș ne întâmpină un maiestuos amfiteatru roman. De aici se urca în centrul medieval pe străzi, scări sau lift. Partea medievala este foarte întinsă și perfect conservata. Aceasta regiune (Umbria) este cunoscută pentru trufe, salamuri mai ales de vânat, deci și prânzul nostru a fost pe baza de trufe și carne de vânat.
 25. De Paste cu rulota in Dobrogea

  Vremea la Daeni in perioada Pastelui
 26. Discutii online

  La mulți ani tuturor celor care astăzi serbează ziua onomastică.
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.