Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Ultima oră
 2. Salutare tuturor, sunt membru nou și vreau să mă integrez corect scriind câteva cuvinte despre CamperVan-ul meu convertit de curând și sa pun câteva poze de informare. Van-ul este un Citroen Jumper de 3,5t în 2 panouri deci mediu (acum după ce l-am făcut cred ca aș fi vrut mai mare un pic) cu motorizare de 2.2 hdi, foarte plăcut la condus dar fără accesorii de top mai degraba standard. Idea mi-a venit urmărind de mult timp pe YouTube oameni pasionați de așa ceva (de a converti un Van în CamperVan) din USA în general și am acționat în consecință nefăcând nici un fel de modificare pentru a nu avea probleme cu omologarea și așa a fost, nu am avut nici o problema la ITP. Din punctul meu de vedere are tot ce îmi trebuie mie acum, voi vedea mai târziu. Proiectul este pentru vacanta și excursii. Atât am avut de spus pentru moment, va doresc tuturor călători cât mai plăcute 👍
 3. Muzica

  Ce nu face omul, pe(ntru).... muzica ? Incotro? Si, poate sau daca, acolo gasesti alte "ritmuri orientale" ori indiene, ce te vei face ? Pleci mai departe, spre vest, catre unchiul Sam? Viata e frumoasa.... Accepta-i pe cei din jurul tau, asa cum is (!). Nu-i poti schimba, in schimb, TU, te poti schimba (acceptandu-i si pe ei, cu gusturile lor. Lumea-i asa de mare incat "ne suporta" pe toti).
 4. Azi
 5. Muzica

  @George M. Ca moderator nu pot accepta acest limbaj. Chiar acum ascult “ la maxim” o dedicatie din vecini pentru un tzi...n bo..t care munceste de “rupe” pentru familia lui, deci iti inteleg starea. Dar, hai sa revenim la subiectul topicului, muzica buna. Hai sa ascultam o melodie frumoasa si sa uitam de aceste “deviatii ale naturii” .
 6. Muzica

  Salutare, sunt in camping Leon Durău,un camping ok(am scris la topicul dedicat).Problema e că se aud manele și muzica lăutărească de undeva din stațiune(nu foarte tare dar cat sa deranjeze).Concluzia:majoritatea românilor sunt nesimțiți (pentru că peste tot am dat de problema asta)dar au pretenții la o viață mai bună. Eu nu înțeleg de ce Poliția nu se sesizează pentru că a trecut de 22.Oare pe ei nu-i deranjeaza?
 7. Discutii online

  Buna seara colegi. Noi continuam...
 8. Camping Leon la Durau 2016

  Eu am ajuns azi aici și nu pare că s-a stricat treaba.De la început domnul de la recepție mi-a spus că sunt 2 reguli: nu faci focul pe iarbă și fără muzică (dar deloc).Îmi place muzica dar niciodată nu am ascultat in camping.Am făcut dus la ora 21 și încă era apa calda. Am fost la wc să mă c.. și nu am stat la coada sau să îmi bata cineva non stop la ușă(că la camping hahamace Corbu,are doar 2 wc).Nu am fost eu in multe campinguri dar asta pare cel mai ok din toate (cel puțin prima impresie).
 9. Cu bebelusul la rulota

  @Mihai-Arad si @Fejer Antal multumesc de urari.
 10. Discutii online

  Salutare de la camping leon Durău.Am ajuns azi.
 11. Prezentare

  @George Enache si vacante frumoase sa ai!
 12. Discutii online

  Noapte buna prieteni! Acum ma bag in scutece Mai sunt doua saptamani si se vor invarti si pentru mine rotile
 13. In căutarea rulotei!

  @Ovidiu Cica Boier ca-ntotdeauna!
 14. Muzica

  Te salut @George M. Ma refeream la existenta Yugoslaviei ca stat national unitar. Lepa Brena i-a urat viata lunga, dar in urma razboiului, s-a dezmembrat! Si pamantul plange, asa cum spune Dragana!
 15. Muzica

  A mai trait... si traieste ... Dovada e aici ! Sau aici.
 16. Muzica

  @Radu Ghita Uauuu ! ✌😛
 17. Muzica

  Daaa.. Amintiri frumoase! In 1984 la Timisoara ! In ciuda urarilor, saraca Yugoslavia n-a mai trait decat cativa ani !
 18. Muzica

  @Florin Dinu "Manele NU.. nu ii suport pe boratii aia care se jelesc la microfon.." Doamne ... nu credeam ca mai aud asta ... aveam impresia ca sunt doar eu am aceasta senzatie ! 🤣
 19. In căutarea rulotei!

  ANDU ! Iti recomand sa ceri ajutorul unui coleg de forum din orasul in care ai gasit o rulota. Colegul se duce o vede si iti spune daca merita sa bati drumul. Cu drag in Craiova te ajut ! ps: vezi ca pe forum este un topic deschis de mine cu o comparatie rulote Anglia vs continentale suna-ma sa iti sugerez ceva(0722 299447) Succes !
 20. Prezentare

  Salutare @George Enache sí bun venit in alaturi de noi
 21. Cu bebelusul la rulota

  Salutare @Cristian Bednar La Mulți ani micuțului Nicolas.
 22. Muzica

  Te salut @Radu Ghita ... m-ai lovit !
 23. Cu bebelusul la rulota

  Salut @Cristian Bednar Uite aici , gasesti mai multe (familie cu 3 copii, ultimul nascut prin Europa...). La multi ani, sa fie sanatos micul Nicolas !
 24. Prezentare

  Salut!
 25. In căutarea rulotei!

  Salut, Depinde de norocul fiecăruia și de cât de exigent ești in a găsi defecte sau probleme! Salut, Imi pare rău, dar nu am știut ca sunt ceva subiecte legate de vânzătorii de rulote din Arad. Oricum am ochiul format și îmi sar imediat problemele și defectele pe care le au.
 26. Prezentare

  Salut @George Enache și bun venit în această comunitate!
 27. Cu bebelusul la rulota

  Va mulțumesc, prea buni sunteți
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.