Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Ultima oră
 2. Sursa de Gaz pentru rulota

  eu am o rulota englezeasca-ECCLES-MOONSTONE-cu portbagaj in fata,si acolo bag o butelie romaneasca care functioneaza aragazele romanesti. si sicer functioneza extra. o tin culcata in portbagaj. asta este rulota.
 3. Neața

  -@EugenC
 4. Sursa de Gaz pentru rulota

  Am o butelie de anglia de gaz 5kg, cel care mi-a vandut rulota vad ca a reusit s-o umple pe undeva prin Ro, am cautat in acest forum si pe net si nu am reusit sa-mi dau seama ce ar trb sa fac, vad ca corect ar fi butelie de aragaz, problema e ca nu incape in portbagaj si as vrea sa incapa, am suport tehnic sa alimentez de la 2 butelii, ma gandeam si la un rezervor din acela de gpl auto, are cineva facut asa la rulota ?
 5. Problema soba electrica

  Salutare , Am o problema cu circuitul 220v de la termostatul de la truma heater, cand il pun mai sus de 20grade sare siguranta de la el, am pus siguranta diferentiala doar pentru circuitul asta cu soba momentan, pana gasesc ceva informatii despre cum se demonteaza soba aia sa ajung sa-i inlocuiesc cablurile. (daca aveti ceva poze sau documentatie despre cum se face accesul in spatele sobei) Mersi
 6. Azi
 7. Neața

  Salutare si bun venit alaturi de noi.
 8. Stichere viteza maxima -

  @Draghiciu Dumitru Sursa : http://www.euroavocatura.ro/legislatie/1344/Codul_Rutier_2019__OUG_195_2002,_actualizata_2019/page/18#nextPage Codul Rutier 2019. OUG 195/2002, actualizata 2019, art. 102, art 34- acelasi continut
 9. Discutii online

  Mersi, o sa-l repostez in topicurile respective.
 10. Suprasolicitare mover => fum

  Multumesc de raspuns! Intr-adevar, se specifica "sa nu stea mult timp cuplate la roti". Si are sens. Oricat ar sta fara rost, deformeaza cauciucul si probabil il poate deteriora la un mom dat daca sta prea mult. Auzisem ca si anvelopele tinute pe timp de iarna pe podea (adica cu calea de rulare pe podea), ar putea conduce la ceva deformare.
 11. ACE(Ventura) Aristocrat 480

  Foarte frumoasa, sa o stapaniti sanatosi ! PS ai facut poze asa frumoase, parca vrei sa o vinzi !
 12. Discutii online

  Salutare @Laurentiu Perjeru ! Pentru a primi și răspunsuri la întrebările tale, te rog să postezi pentru fiecare, in topicurile din secțiunile tehnice dedicate! și spor!
 13. Austria 2019

  AMR 7 săptămâni... Parcă nu mai am răbdare. Am adunat informații peste informații, deja încep să fac rezervări pe la obiective, dar parcă mai e loc de optimizări...
 14. Stichere viteza maxima -

  Suntem in 2019 ordonanta de care amintesti a fost modificata in codul rutier din 2018. Cauta in el si spune ce scrie acolo nu de cand era bunica fata
 15. Stichere viteza maxima -

  Multă lume zice câte ceva .... nu l-ai întrebat pe respectivul care este legătura între transportul public de persoane sau de mărfuri cu faptul că tu tractezi rulota personală ?
 16. Stichere viteza maxima -

  Da, sunt obligatorii. Dar eu nu le pot vedea și nu le-am pus. Cunoștințe care nu au trecut ITP aici în Italia în lipsa lor, care au fost atenționați de politia rutieră prin EU.
 17. Stichere viteza maxima -

  Nu vreau sa pun astfel stikerele astea, mi-a zis cineva ca ar trebuii sa le pun ca sa nu-mi iau amenda, si am cautat informatii despre partea legislativa si asta pare sa fie lucru la care se referea acel amic al meu, intreb ca sa stiu daca pot sa nu le lipesc de rulota. Dar daca risc o amenda de 1300Ron at. lu montez.
 18. Neața

  Salut! Sa iei in calcul și mașina cu care o sa tractezi.
 19. Stichere viteza maxima -

  Din punctul meu de vedere nu are nici o legătură tractarea rulotei cu articolul menționat de tine ..... dar, dacă vrei tu neapărat, îți poți pune astfel de stickere, sigur nu te va pune nimeni să le dai jos.
 20. Burstner 3702 Holiday

 21. Salut legat de urmatoarea chestiune : Stiați că: neaplicarea, în partea din spate a vehiculului care efectuează transport public de persoane sau de mărfuri, a indicatorului cu limitele de viteză admise pentru categoria din care face parte vehiculul condus se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV a de sancţiuni, de la 9 la 20 puncte-amendă, respectiv de la 1.305 lei la 2.900lei? Art 102, pct. 34 din ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 195 din 12 decembrie 2002 privind circulaţia pe drumurile publice*) – REPUBLICARE "neaplicarea, în partea din spate a vehiculului care efectuează transport public de persoane sau de mărfuri, a indicatorului cu limitele de viteză admise pentru categoria din care face parte vehiculul c condus;" Din textul de lege reiese ca este obligatoriu pentru vehiculele care transport public de marfuri sau persoane, rulota mea nu se incadreaza la public din cate ma duce pe mine capul, sa zicem ca ar fi de transport marfuri, dar nu public e un transport privat de marfuri . Voi ce experiente ati avut cu polistishtii romani /UE , trebuie sau nu puse aceste stikere ? Mersi
 22. O iesire de weekend 4

  Buna @Anghelescu Anton, teoretic se poate ajunge si sta in acel loc, practic este mai greu , deoarece se trece pe un podet ,unde virajul cu rulota legata e mai dificil , se urca putin pe drum ingust dupa trecerea podetului printre niste case ,iar manevra de intoarcerea a rulotei in mica parcare se face mai greu, locul fiind mai ingust si devine mai mic in cazul in care sunt parcate vreo 2-3 masini, dar nu imposibil! Ca siguranta, pot spune ca e in apropierea unei case! Locul unde am lasat masina: Mergand mai sus drumul se termina in apa Mai ar fi un drum in partea cealalta de apa daca se doreste sa se ajunga intr-o poienita, dar nu stiu starea lui! Ce am putut vedea de pe parte asta e ca este din pamant, iar daca ai veni cu rulota cand totul e uscat ai da de crengile unor pomi de pe marginea lui! Apoi se trece prin apa pentru a ajunge in poienita! Cea din stanga apei ! E malt mai frumoasa ca in poza, aici fiind doar inceputul ei! Se poate incerca in prima faza la pas!
 23. Burstner 3702 Holiday

  Chiar și așa, să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu
 24. Neața

  @EugenC
 25. Burstner 3702 Holiday

  Multumesc, printre picaturi mai mesterim la ea, ne inspiram de aici, mai cumparam diverse accesorii necesare, iar in toamna, dupa vacantele planificate intra in reparatii generale. Vacante placute si
 26. Suprasolicitare mover => fum

  Sper sa nu te superi, dar scrie in manual: rolele se tin indepartate de anvelope!
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.