Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Ultima oră
 2. Discutii online

  si weekend plăcut!
 3. Vin cu o intrebare catre dumneavoastra intrucat in curand am programare la RAR in vederea inmatricularii unei rulote din Anglia. Care sunt operatiunile desfasurate de domnii de acolo si care sunt obligatiile mele vis a vis de acestea. Ce trebuie sa fie verificat de catre ei si nu in ultimul rand daca aveti idee de costurile aferente. Trebuie sa am si butelia montata ?Se verifica instalatiile interioare ? Apa , gaz, curent ?
 4. Azi
 5. Presiunea în roțile rulotei

  Corecție: MAX(65psi, (65 psi / 850kg) x (1500kg / 2roți) ) în bar
 6. Discutii online

  Salut colegi, este cineva pe la mare weekendul acesta? Recomandari de camping?
 7. Salut

  Salut @Razvan Rai și bun venit în această comunitate!
 8. Salutari din Timisoara!

  Bun venit in aceasta comunitate! Iesiri cat mai frumoase !
 9. Discutii online

  Multumim @Daniel P sí tu sa ai un weekend excelent.
 10. Salut

  Cu respect! Ma numesc Răzvan si sunt un mare fan rulotã. Sunt la a doua rulota , am inceput cu un Knaus Azur 500 din 1992 si de curand am achiziționat un Swift Challanger 530 din 2008. Bine v-am găsit!
 11. Camping SARATEL - Bistrita

  Mulțumim pentru informații. Merita o iesire acolo.
 12. Discutii online

  Mulțumesc, la fel și ție Fane!
 13. Discutii online

  Ce-mi doresti tu mie, in concediu, eu iti doresc sa ai parte inzecit la Letca Noua!
 14. Discutii online

  O zi bună și un weekend plăcut ! Revergorare plăcută @Daniel P !
 15. Camping SARATEL - Bistrita

  Tocmai de aceasta îți mulțumesc pentru informații, deranjul de merge a vizita doar pentru a împărtăși cu noi.
 16. Camping SARATEL - Bistrita

  De aceea am oferit toate aceste informatii, pt.ca fiecare sa stie daca este pe gustul si conform preferintelor sale. Eu l-am inclus pe lista mea, pentru o data viitoare cand o sa simt nevoia sa stau mai multe zile si sa ma incarc energetic, cu cele cateva lipsuri, "of course".
 17. Salutari din Timisoara!

  Multam tare!
 18. Discutii online

  Vreme frumoasă și distracție @Nelu Z @Fejer Antal @Florin Males @Adam Adrian și care mai sunteți în vacanță! La mine AMR 5 ore la serviciu și ajung si eu la vechile obiceiuri de la Letca Nouă...
 19. Discutii online

  O zi de vineri excelenta, oriunde va aflati!
 20. Salutari din Timisoara!

  Multumesc!
 21. Salutari din Timisoara!

  Multumesc mult!
 22. Camping SARATEL - Bistrita

  Mulțumesc pentru informații, pentru mine de evitat
 23. Salutari din Timisoara!

  Bun venit alături de noi @Radu BOGDAN și succes la achiziția rulotei pe care ți-o dorești!
 24. Salut

  Bun venit alături de noi @Carol și vacanță minunată!
 25. Camping SARATEL - Bistrita

  Mulțumim pentru prezentare și foto @Nelu Z !
 26. LA MULȚI ANI frumoși, drumuri bune și vacanțe minunate, urez și eu colegilor sărbătoriți azi, 23 august: @Aurelian P @Chereja Emil @Ctin Oni @Filip Andreea @George Dumitru @Nastase Vasile @Puiu Chisalita @Renato și @Renato Barbu !
 27. Camping SARATEL - Bistrita Vin cu aceast topic, in urma citirii topicului lui Mircea cu privire la Camping Saratel, precum si a indemnului lui, de a-i informa si pe ceilalti colegi, pentru a se bucura si ei de locurile descoperite. Multumesc Mircea pentru informatie. In drumul meu care doar trecea prin Bistrita, pentru ca aveam altceva planificat, am trecut inainte de a intra in Bistrita, sa verific locatia de mai sus. Intrarea se poate rata foarte usor. Cand vii dinspre HERINA, inainte de Bistrita, in localitatea SARATEL se face un drum spre dreapta catre MONARIU si exista indicator, in sens invers nu este indicator, dar se face prima stanga, imediat dupa ce se trece peste calea ferata. ATENTIE ! este imediat dupa curba. Se merge pe acest drum cca. 4 Km, pana ce pe dreapta apare o cruce si daca iti ridici privirea in dreapta fata, pe deal, apar casute viu colorate. Nu aveti cum sa le ratati. Coordonate GPS : 47.050030 , 24.440240 Intre drumul de asfalt si casute se urca un mic drum in panta, de pamant cu ceva piatra. Locatia este una de vis, pentru cei ce prefera salbaticia, pentru a se relaxa. Locul este, cum sa ii spun, semiamenajat. Conditii minime, la superpret. M-am interesat loco, pentru a putea sa va ofer cat mai multe amanunte; Locul este la marginea padurii. Este un lac cu apa sarata in care poti face baie (pt. tratament). Este namol pt. tratament. Se poate campa cu rulota, cortul, sau la casute. Sunt 2 balti, unde mi s-a spus ca se poate pescui. Este apa de baut si pentru realimentare. Curent doar seara, cand se porneste generatorul. Este o terasa micuta, dar cocheta, un punct de vanzare si un minibar cu dozator. Wc-urile... prea ca la tara, dar functionale. Preturile sunt negociabile, in functie de durata sederii. Cu greu am aflat cateva, dar sunt doar orientative: - 5 lei pt.masina -10 lei pt. rulota - nu conteaza nr. de persoane (nu se taxeaza) - accesul la lac 7 lei adulti, 5 lei copii. Se negociaza insa la pachet camparare, lac, pescuit si costul total mai scade. Pentru a va edifica daca locatia este pe gustul vostru, va atasez cateva imagini: Balta de pescuit Cu speranta ca informatiile de mai sus , va vor fi folositoare
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.